Skip to main content

Οι ύποπτες διαδικτυακές αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για φαρμακευτικές ουσίες

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα φέρεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις αρχές Ιανουαρίου - Οι ύποπτες online αναζητήσεις.

Ύποπτες αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών στο διαδίκτυο φέρεται ότι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, τόσο η ίδια όσο και τα στενά της πρόσωπα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επαναλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο. Όμως, σύμφωνα με το Mega, η αστυνομία έχει εντοπίσει τις ύποπτες αναζητήσεις για φάρμακα, που αν επαληθευθούν, θα δέσουν ακόμη περισσότερο το κατηγορητήριο.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως δεμένη από τους αστυνομικούς. Η κατηγορούμενη ήταν μόνη της στο μονόκλινο δωμάτιο την ώρα του θανάτου της Τζωρτζίνας, ενώ οι γιατροί είχαν κάνει την τελευταία τους επίσκεψη τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα. Η κεταμίνη, σύμφωνα με τους επιστήμονες, προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού το πολύ μέσα σε 20 λεπτά.

Η αστυνομία δεν αποκλείει να προμηθεύτηκε την κεταμίνη μέσω διαδικτύου Ωστόσο, οι έρευνες για το συγκεκριμένο ζήτημα συνεχίζονται, ενώ πέρα από άρσεις απορρήτων, αναμένεται να αναζητηθεί και αν υπάρχει εμπλοκή άλλη προσώπου στην προμήθεια της ουσίας, παράδοση χέρι με χέρι ή υφαρπαγή.

Πάντως, οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζουν ότι η κεταμίνη υπήρχε στους χώρους του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι γιατροί της τη χορήγησαν.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν βάλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα στενά της πρόσωπα από την Πάτρα στο «κάδρο» της έρευνας και οι παρακολουθήσεις ήταν αδιάκοπες και μάλιστα σε βάθος χρόνου. Η αστυνομία μάλιστα παρακολουθούσε τόσο τις συνομιλίες όσο και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Φέρεται να έκανε απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Τζωρτζίνα στις αρχές Ιανουαρίου

Ακόμη, ο Βασίλης Λμαπρόπουλος αποκάλυψε πως η 33χρονη είχε κάνει άλλη μία απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, μία απόπειρα που φαίνεται να συνδέεται με κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου στην Πάτρα υποστήριξε ότι η 33χρονη είχε ζητήσει στις αρχές της νέας χρονιάς να νοσηλευτεί εκ νέου η Τζωρτζίνα, καθώς προφασίστηκε προβλήματα υγείας, ενώ επέμενε αδικαιολόγητα στο να υποβληθεί η 9χρονη σε μαγνητική τομογραφία.

Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν.