Skip to main content

Η ISOMAT εξαγόρασε τον διανομέα των προϊόντων της στη γερμανική αγορά

Η εξαγορά της Triangel Spezialbaustoffe GmbH είναι σύμφωνη με τη στρατηγική εξωστρέφειας που ακολουθεί η Isomat την τελευταία δεκαετία.

Η Isomat προχώρησε σε εξαγορά της εταιρείας Triangel Spezialbaustoffe GmbH, η οποία αποτελούσε από το 2009 τον επίσημο αντιπρόσωπο και διανομέα των προϊόντων της στη γερμανική αγορά.

Σκοπός της εξαγοράς είναι η ακόμα καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της Isomat στη γερμανική αγορά, αλλά και η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της σε αυτήν.  

Η Triangel Spezialbaustoffe GmbH ιδρύθηκε το 2009 στο Φόρστ κοντά στην Καρλσρούη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του γερμανικού ομοσπονδιακού κρατιδίου της Βάδη-Βυρτεμβέργης. Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, θα αναλάβει τη θέση του νέου Διευθυντή από τις 2 Ιανουαρίου 2018.

Η εξαγορά αυτή είναι σύμφωνη με τη στρατηγική εξωστρέφειας που ακολουθεί η Isomat την τελευταία δεκαετία. Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της σε διεθνές επίπεδο, είτε μέσω της δημιουργίας παραγωγικών ή εμπορικών θυγατρικών εταιριών, είτε μέσω συνεργασίας με τοπικούς διανομείς.