Skip to main content

Η Καβάλα στην έκθεση Hermes των ΗΠΑ

Στη μεγάλη ελληνοαμερικανική ετήσια έκθεση «Hermes», που διοργανώνεται φέτος για 19η φορά, θα συμμετάσχουν η Νομαρχία και το Επιμελητήριο Καβάλας προβάλλοντας υπηρεσίες και τοπικά προϊόντα, από τις 22
Το Επιμελητήριο Καβάλας θα δώσει το παρών στη σημαντική ετήσια έκθεση «Hermes», που διοργανώνει τον επόμενο μήνα η Ομογένεια των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη (22/4) και στο Ατλάντικ Σίτι (24-25/4), ύστερα από πρωτοβουλία της Νομαρχίας Καβάλας.

Η συμμετοχή στη μεγάλη αυτή έκθεση, που λειτουργεί ως Δίκτυο για τη συνεργασία και προβολή επιχειρήσεων και φορέων από τις ΗΠΑ και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη της αποστολής της Καβάλας όχι μόνο να αναδείξουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα του νομού τους σε ξεχωριστό περίπτερο, αλλά και να πραγματοποιήσουν επιμέρους συναντήσεις με ενδιαφερόμενους φορείς και επιχειρηματίες για μια ευρεία σειρά οικονομικών δραστηριοτήτων.

Συγκεκριμένα, στη  «19η Hermes Expo International» εκπροσωπούνται εταιρίες από τους κλάδους της Τεχνολογίας, των Τηλεπικοινωνιών, των Κατασκευών και Κτηματομεσιτικών, των Τροφίμων, των Τουριστικών Υπηρεσιών,  των Οικονομικών και Πιστωτικών Ιδρυμάτων, των Τεχνών και του Πολιτισμού, καθώς και κυβερνητικοί φορείς, νομαρχίες, δήμοι, Επιμελητήρια κ.α.

Στη διάρκεια της έκθεσης οι συμμετέχοντες διανέμουν έντυπο και οπτικοακουστικό ηλεκτρονικό υλικό προβολής, προβάλλουν προϊόντα, διοργανώνουν ή παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, σεμινάρια κι εξειδικευμένες παρουσιάσεις, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών ή επενδυτών.

Το Επιμελητήριο Καβάλας έχει ήδη προσκαλέσει κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση από τους κλάδους του Τουρισμού, της Πράσινης Ανάπτυξης, των  Κατασκευών/ Κτηματομεσιτικών, των Τροφίμων-Ποτών κ.α. να σπεύσουν έως τις 11 Μαρτίου και να παραδώσουν στα γραφεία του οποιοδήποτε υλικό προβολής τους, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή υλικού που θα συσκευασθεί και θα σταλεί στις ΗΠΑ με ευθύνη του Επιμελητηρίου. Ακόμα, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να δηλώσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου την εταιρική ή προσωπική συμμετοχή τους στην αποστολή που θα μεταβεί στις ΗΠΑ εκ μέρους του νομού Καβάλας.