Skip to main content

Οι καλύτερες τάσεις στα νύχια για την άνοιξη του 2020

Από νέες εκδοχές παλιών αγαπημένων σε εντελώς καινούργιες ιδές και δημιουργίες, αυτές είναι οι καλύτερες και πιο bold τάσεις για τα νύχια.

Μπορεί η δεκαετία του 2010 να ήταν η δεκαετία που το nail art απογειώθηκε, ωστόσο το 2020 φαίνεται πως θα είναι το ίδιο ενδιαφέρον για τον κόσμο των μανικιούρ.

Από τις νέες εκδοχές παλιών αγαπημένων σχεδίων και χρωμάτων, σε εντελώς καινούργιες ιδέες και δημιουργίες, αυτές είναι οι καλύτερες και πιο bold τάσεις για τα νύχια, με βάση τις πασαρέλες, τους nail experts, κ.α.

1. Γαλλικό με διπλό τιπ

@betina_goldstein


Σημειώστε: Τα γαλλικά μανικιούρ θα κυριαρχήσουν το 2020. Αλλά επανέρχονται με μια μικρή αλλαγή. Αντί για το κλασσικό στυλ του γαλλικού μανικιούρ, προτιμήστε την πιο ανανεωμένη εκδοχή του με άσπρα tips και στις δύο πλευρές, όπως είδαμε και στις πασαρέλες.

2. Matte

@mariavaltsani



Οι ματ επιφάνειες συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των nail experts ακόμη και αν πέρασε το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Επιλέξτε από σκούρες έως ανοιξιάτικες αποχρώσεις για ένα καθαρό και chic look.

3. Metallics

@ojemce



Οι γκλαμουράτες μεταλλιζέ αποχρώσεις γίνονται top trend στα άκρα για ακόμη μια φορά. Η τάση άρχισε από τους οίκους μόδας, πέρασε στους celebrities και έχει γίνει η μανία των fashionistas.

Για όσες είναι λιγότερες τολμηρές υπάρχει και η λύση του γαλλικού μανικιούρ με μεταλλιζέ βερνίκι.

4. Αποχρώσεις του μπλε

tuluza.wuwua



Από pastel cotton blue, σε γαλάζιο και βαθύ cobalt blue, όλες οι αποχρώσεις του μπλε θα κάνουν δυναμική εμφάνιση σε όλα τα patterns και τελειώματα τη φετινή άνοιξη.

5. Κίτρινο

@jinsoon



Απαλές αποχρώσεις του κίτρινου, έως το βαθύ μπανανί ήταν ανέκαθεν από τα πρώτα χρώματα που κυριαρχούν στις πασαρέλες και στις fashionistas τους πρώτους μήνες της άνοιξης.

Αυτή η χρονιά δεν είναι διαφορετική. Επιλέξτε την ανοιξιάτικη απόχρωση που σας ταιριάζει και ολοκληρώστε το λουκ σας με τον πλέον ανοιξιάτικο τρόπο.

6. Gradient

@acetone_addicts



Το look που βλέπουμε φέτος παντού στο Instagram, είναι και από τα πιο εύκολα. Απλά διαλέξτε πέντε χρώματα (για πιο ανοιξιάτικο στυλ πέντε παστέλ) της ίδιας οικογένειας για ένα απλό καλλιτεχνικό visual, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια.

7. Λεπτό γαλλικό

@acetone_addicts



Όπως είπαμε νωρίτερα, το γαλλικό μανικιούρ κάνει μεγάλο comeback τη φετινή άνοιξη. Μία ακόμη εκδοχή του που έχει κατακλύσει το Instagram είναι αυτή που η γραμμή του γαλλικού είναι πολύ μικρή. Απλό, καθαρό και chic.

8. Φύση

@victoria_stebakova



Τα feed μας στο Instagram είχαν γεμίσει με φωτογραφίες από φυτά και look ομορφιάς. Ήταν θέμα χρόνου να αναμειχθούν και τα δύο. Σκεφτείτε πράσινα σχέδια με φύλλα για τις πιο εκκεντρικές ή και μικρές χρυσές λεπτομέρειες με φύλλα πάνω από nude απόχρωση για τις περισσότερο συντηρητικές.