Skip to main content

Η καλύβα στην Ευκαρπία ήταν άντρο διακίνησης κάνναβης (φωτο)

Ένας 36χρονος Αλβανός μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών αποθήκευε μεγάλες ποσότητες στο παράπηγμα που βρήκαν οι αστυνομικοί.

Περισσότερα από επτά κιλά κάνναβη ανακάλυψαν σε παράπηγμα στην περιοχή της Ευκαρπίας έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Όπως διαπιστώθηκε από πολυήμερες έρευνες, αυτό ήταν το σημείο όπου μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών έκρυβε τις ποσότητες που εισήγαγε από την Αλβανία, προκειμένου να τη διακινήσει στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη.

Ο 36χρονος Αλβανός έμπορος ναρκωτικών που συνελήφθη χθες το πρωί στην Ευκαρπία, είχε αναλάβει την προμήθεια, κατοχή, απόκρυψη-αποθήκευση, μεταφορά και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του «Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και του «Νόμου Περί Αλλοδαπών».

Στη σύλληψη του κακοποιού συνέδραμαν και αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνη ενώ στο παράπηγμα που απέκρυπτε τα ναρκωτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 7.371 γραμμαρίων και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία ο 36χρονος χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 36χρονος Αλβανός είχε εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.