Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022
x

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS

Μέχρι τις 19 Ιουλίου, οι κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας YES! VISA κερδίζουν 20% της αξίας των αγορών τους, επιπλέον των εκπτώσεων

Άρχισαν σήμερα μοναδικές εκπτώσεις σε αγαπημένα brands, σε περισσότερα από 200 καταστήματα, στο Mediterranean Cosmos. Οι εκπτώσεις θα συνεχιστούν έως και τις 31 Αυγούστου.

Επιπλέον, σύμφωνα με το εμπορικό κέντρο, μέχρι τις 19 Ιουλίου, οι κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας YES! VISA κερδίζουν 20% της αξίας των αγορών τους, επιπλέον των εκπτώσεων, στα συνεργαζόμενα καταστήματα του προγράμματος επιβράβευσης στο εμπορικό κέντρο.

Και για ακόμα περισσότερο shopping, την Κυριακή 19 Ιουλίου τα εμπορικά καταστήματα και το σούπερ μάρκετ του Mediterranean Cosmos θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00.

«Και επειδή οι εκπτώσεις είναι η ιδανική ευκαιρία για να αγοράσετε τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η καλύτερη λύση είναι πάντα… η πιο απλή! Χαρίστε τις gift cards του Mediterranean Cosmos, και δώστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τη χαρά της επιλογής!», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

*Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφοριών του εμπορικού κέντρου, ή καλέστε στο 2310 489 571.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ