Skip to main content

Η καρδιά της Street κουλτούρας χτυπά από σήμερα στη Θεσσαλονίκη (vid)

Το φεστιβάλ που πέρσι έφερε 40.000 άτομα στα Σφαγεία της Θεσσαλονίκης επιστρέφει φέτος για ένατη χρονιά δυνατότερο και επετειακό.

Χιλιάδες οπαδοί της Street σπεύδουν από σήμερα τον πολυχώρο του FIX Open Air στα Σφαγεία, στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσουν το επετειακό Street Mode Festival που έρχεται να ταρακουνήσει την πόλη για 10η συνεχόμενη χρονιά.

Το ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και αθλητισμού επιστρέφει φέτος, δυνατότερο από ποτέ, σε μία διοργάνωση που θα διαρκέσει –για πρώτη φορά– 4 ημέρες (Πέμπτη 30 Αυγούστου – Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου) και με ένα ακόμη stage (σύνολο 6).

Όσοι περάσουν τις πύλες του φεστιβάλ από σήμερα μέχρι την Κυριακή θα απολαύσουν ζωντανές εμφανίσεις από τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής, DJ sets, shows και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning, skateboarding, longboarding, μουσικούς διαγωνισμούς και πολλά ακόμη.

Το Street Mode Festival πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 2009. Το 2017 (στην 9η έκδοσή του) συγκέντρωσε πάνω από 40.000 επισκέπτες, σε ένα πολυήμερο πρόγραμμα που περιλάμβανε συναυλίες σε 5 παράλληλες σκηνές, μουσικούς διαγωνισμούς και street δραστηριότητες.