Skip to main content

Η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτυπά από χθες στο «Thess Mall»

Το «Thess Mall» εγκαινιάστηκε με μια συμβολική κίνηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και του προέδρου του ΕΣΘ οι οποίοι έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το Christmas Street Party στην οδό Μητροπόλεως και Βογατσικού, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του ανοιχτού κέντρου εμπορίου της Θεσσαλονίκης «Thess Mall».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Σπύρος Πέγκας.

Η Χριστίνα Μολφέση, υπεύθυνη του έργου και επίτιμο μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους επισημαίνοντας ότι η υλοποίηση του «Thess Mall» αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, με στόχο την στήριξη και ενδυνάμωση της αγοράς και της επιχειρηματικότητας της πόλης μας, αλλά πρωτίστως την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την τόνωση του ψυχολογίας.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης ανακοίνωσε το «άνοιγμα» του πρώτου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι το πιλοτικό αυτό έργο υλοποιήθηκε με πολλή αγάπη και προσπάθεια και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν σ’αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

Χαιρετισμό έκανε στη συνέχεια και ο κ.Μπουτάρης, επικροτώντας την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου, η οποία έγινε με την στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το «Thess Mall» εγκαινιάστηκε με μια συμβολική κίνηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και του Προέδρου του Ε.Σ.Θ. κ. Παντελή Φίλιππίδη, οι οποίοι έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων.

Για τη διοργάνωση του Christmas Street Party, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την εταιρία ΚΙΝΗΣΗ ΑΤΕ για την πολύτιμη υποστήριξή της στη διοργάνωση του PARTY του THESS MALL, την Τροχαία Θεσσαλονίκης,  τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και το Χορευτικό σχήμα ΣΕΡΓΙΑΝΙ.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του έργου έπαιξαν οι συνεργάτες του Συλλόγου. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί τους συνεργάτες του: τον Σταύρο Κωνσταντινίδη, τον Νικόλα Πλαστήρα, τον Γιώργο Κλέπκο, την εταιρία ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ, την εταιρία PUBLIC CONSULTING, την εταιρία INARTECH AE και την εταιρία BUTTERFLY.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί όχι μόνο να δημιουργήσει ένα πρότυπο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου-παράδειγμα για όλη την Ελλάδα, αλλά στην πορεία το σύνθημα του «Thess Mall» «Η καρδιά κτυπά στο Κέντρο» να μεγαλώσει και να γίνει «Η Καρδιά κτυπά στη Θεσσαλονίκη».