Skip to main content

Οι «καρτολίνες» της Νοτοπούλου για το έργο της στη Θεσσαλονίκη

Με μηνύματα και σύνθημα «Προχωράμε με το θάρρος των αγώνων μας» η προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Έξυπνες «καρτολίνες», που δείχνουν συνοπτικά το έργο της ως προϊσταμένης του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και ως υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), αναρτά η υποψήφια βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ. Νοτοπούλου, με κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας της «Προχωράμε με το θάρρος των αγώνων μας», έχει δημοσιοποιήσει ήδη τρεις «καρτολίνες» από τις συνολικά 15 που σύμφωνα με πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν μέσω των social media μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Τα θέματα στα οποία έχει εστιάσει η υποψήφια βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ στα πρώτα τρία μηνύματά της αφορούν στο άνοιγμα του ιστορικού αρχείου του ΥΜΑΘ για την ερευνητική κοινότητα, στη συνεργασία της με όλους τους τοπικούς φορείς και στο νέο ρόλο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, που μετακομίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τη δημιουργία θερμοκοιτίδας για start-up επιχειρήσεις και τη δημιουργία ενός megaproject.

Τα επόμενα μηνύματα της κ. Νοτοπούλου αφορούν σε μια σειρά από θέματα που η ίδια ασχολήθηκε προσωπικά και προχώρησαν κατά τις δυο θητείες της σε Γραφείο Πρωθυπουργού και ΥΜΑΘ, όπως Μουσείο Ολοκαυτώματος και Πάρκο Μνήμης, αθλητικά έργα, πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Κόδρα, στεγαστικό σχολείων και νοσοκομείων, ανοιχτό Διοικητήριο στην κοινωνία, νεανικές δράσεις, Κυβερνείο (Παλατάκι), ΕΥΑΘ, Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας, Α' προβλήτα λιμανιού, πάρκο ΑΜΕΑ κ.ά.