Skip to main content

Αντωνίου: Ενδιαφέρον του Μητσοτάκη να τρέξει το η έκδοση ΠΔ για τη Νέα Τούμπα

Η επικεφαλής του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε την ελπίδα το καλοκαίρι του '21 να εκδοθεί το ΠΔ για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή είχε η επικεφαλής του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, στη διευρυμένη συζήτηση που έγινε εξετάστηκε η πορεία μεγάλων έργων, που είναι σε εξέλιξη στη Βόρεια Ελλάδα.

Το γραφείο πρωθυπουργού αναφέρει πως στοίχημα της Κυβέρνησής είναι η ολοκλήρωση υποδομών, που φέρουν αναπτυξιακό πρόσημο και δημιουργούν μία άλλη προοπτική στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία.  

Ειδικότερα, τη συνάντηση του κ. Καραμανλή και της κ. Αντωνίου  απασχόλησε η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και η ανάπλαση της γύρω περιοχής, που χαρακτηρίστηκε ένα από τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που τρέχουν την περίοδο αυτή.

Όπως τονίστηκε, το project της Νέας Τούμπας προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

«Προχωράμε σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε συμφωνήσει από κοινού», αναφέρει η πλευρά της κ. Αντωνίου.     

«Ευελπιστούμε, με την ταχύτητα που τρέχει το ζήτημα, και το ενδιαφέρον του ίδιου του Πρωθυπουργού, ότι το καλοκαίρι του ’21, θα έχουμε την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος», αναφέρει το γραφείο πρωθυπουργού.