Skip to main content

Η Κατερίνα Μπαγκή εκτός ψηφοδελτίου Γιαννούλη στην Πέλλα

Με ανάρτησή της ανακοινώνει την απόφασή της να μην είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και καταγγέλλει αναχρονιστικές πρακτικές.

Πρώτη αποχώρηση καταγράφει από το συνδυασμό του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Χρήστος Γιαννούλης, καθώς η κ. Κατερίνα Μπαγκή, με δηκτική ανάρτησή της ανακοινώνει ότι δεν θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Πέλλα.

«Μετά από πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και προσωπικής συνεννόησης με τον κ. Χρήστο Γιαννούλη δέχτηκα να βοηθήσω το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος», τονίζει η κ. Μπαγκή.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της η κ. Μπαγκή αφήνει αιχμές και υπονοούμενα και προχωράει σε καταγγελίες για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ: «Όμως η καλύτερη δυνατή επίδοση του ψηφοδελτίου του κυρίου Γιαννούλη στη Κεντρική Μακεδονία μάλλον δεν αποτελεί επιδίωξη και των αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, οι οποίοι έθεσαν ισχυρότατες ενστάσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο. Κατόπιν τούτου δεν θα είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του κυρίου Γιαννούλη 'Κοιτάμε Μπροστά' επειδή μάλλον κοιτάμε πίσω ακλουθώντας αναχρονιστικές πρακτικές που παραπέμπουν σε τοπικούς κομματάρχες τύπου 'Γκόρτσου'  και 'Μαυρογιαλούρου'! Ο καθένας ας κριθεί για τις αποφάσεις του...».