Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020
x

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΟΤΡΟΛΑΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... «ΤΣΕΟ» (ΦΩΤΟ)

Μετά τον χαμό στα social media και με αρκετή δόση χιούμορ η Κατερίνα Νοτοπούλου δημοσίευσε το λεξικό με τις... εταιρικές ορολογίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα γλωσσικό ολίσθημα της Κατερίνας Νοτοπούλου ήταν αρκετό για να δώσει τροφή στους σχολιαστές των social media να στήσουν το δικό τους πάρτι στο διαδίκτυο.

Η πρώην υπουργός και Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις στην Thomas Cook και αναφέρθηκε στον CEO της βρετανικής εταιρείας αποκαλώντας τον «Τσέο». Η αναφορά αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους τηλεθεατές και στη συνέχεια από τους χρήσετς του διαδικτύου με το συγκεκριμένο απόσπασμα να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες.

Μετά τον... χαμό, η Κατερίνα Νοτοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση, γράφοντας χθες στο Facebook: «Ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ από πρωινό μου σαρδάμ στην εκφορά του CEO και επιδόθηκαν σε καταιγισμό σχολίων. Δεν ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ για το "σαρδάμ" του κ.Θεοχαρη που μπέρδεψε το "Thomas Cook Collapse" με το "business as usual". Τα σχόλια δικά σας έγραψε χθες η κα Νοτοπούλου.

Σήμερα το απόγευμα, με αρκετή δόση χιούμορ η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε το λεξικό με τις... εταιρικές ορολογίες του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λοιπόν, σας δίνω πλήρες λεξικό σε περίπτωση που ξανακάνω σαρδάμ/λάθος για να μην μπερδεύεστε. Έχω γελάσει πολύ αυτές τις δυο μέρες με τα σχόλια.

Το πρόβλημα βέβαια παραμένει μεγάλο και η προετοιμασία του κ. Θεοχάρη ήταν μηδενική. Ενώ του τα είχε πει ο «ΤΣΕΟΣ» δεν έκανε τίποτα» έγραψε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ