Skip to main content

Οι κοινωνικές δράσεις του Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Συνεργασία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες ιδιαίτερα τις γιορτινές ημέρες

Η συνεργασία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ έχει και κοινωνικό πρόσωπο, αλληλεγγύη και αγάπη για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ιδιαίτερα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, κ. Λεωνίδας Μπακούρας και η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, κα Κατερίνα Στάχταρη, παρέδωσαν στον Δήμαρχο κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη δεκάδες διατακτικές για να διατεθούν στις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη σημείωσε τη σημαντικότητα της πρωτοβουλίας τονίζοντας ότι «η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εκτός από θαλπωρή και οικονομία που προσφέρει στα νοικοκυριά και μάλιστα με οικολογικό καύσιμο μέσα από το πρόγραμμα διανομής Φυσικού Αερίου και των σημαντικών επεκτάσεων του, αναδεικνύεται και πρωταγωνίστρια κοινωνικής προσφοράς συνεργαζόμενη με την τοπική αυτοδιοίκηση. Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που μακάρι να βρει μιμητές».

Αντίστοιχα ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Λεωνίδας Μπακούρας υπογράμμισε ότι «Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, πέρα από το χρέος της απέναντι στους καταναλωτές της, αναγνωρίζει και τις ευρύτερες ανάγκες της κοινωνίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα χορηγικών δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, υποστηρίζει έμπρακτα την τοπική αυτοδιοίκηση, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Με τον τρόπο αυτό, βρίσκεται δίπλα σε ευπαθείς ομάδες αναλαμβάνοντας δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, ως ένδειξη σεβασμού προς το συνάνθρωπο. Ειδικότερα η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στέκεται αρωγός στο έργο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και με αίσθημα αλληλεγγύης συμβάλλει με κάθε τρόπο στη στήριξη των πολιτών ενισχύοντας τις δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες».