Skip to main content

Η κόρη του Καραβέλα στρέφεται κατά του ειδικού ανακριτή

Μήνυση κατά του ειδικού ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού, κατέθεσε η κόρη του Χρήστου Καραβέλα, η οποία είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Ιούνιο για την υπόθεση της Siemens.
Μήνυση κατά του ειδικού ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού, κατέθεσε  η κόρη του Χρήστου Καραβέλα, η οποία είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Ιούνιο για την υπόθεση της Siemens.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του δικηγόρου της, η Σαλίνα Καραβέλα κατέθεσε μήνυση για κατάχρηση εξουσίας, σημειώνοντας ότι ο ανακριτής δολίως συνέταξε εις βάρος της ασύστατο, αόριστο και παράνομο κατηγορητήριο.

Η ίδια δε επιφυλάσσεται να διεκδικήσει αποζημίωση για τη βαριά ηθική βλάβη που υπέστη στα πολιτικά δικαστήρια της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κόρες και η σύζυγος του Χρ.Καραβέλα συνελήφθησαν τον περασμένο Ιούνιο με την κατηγορία της συνέργιας σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Τα εντάλματα αφορούσαν κοινούς λογαριασμούς που διατηρούσε ο Χρ.Καραβέλας, πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens, με μέλη της οικογένειας του.

Οι κόρες και η σύζυγος του φυγόδικου αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζαν για την ύπαρξη των επίμαχων λογαριασμών, καθώς ο ίδιος ο πατέρας τους υπέγραφε για αυτά.