Skip to main content

OVS: Η κορυφαία ιταλική εταιρεία ένδυσης ήρθε στη Θεσσαλονίκη

Την ερχόμενη Παρασκευή, στο κέντρο της πόλης, ανοίγει το πρώτο κατάστημα OVS. Leader στην παιδική ένδυση στην Ιταλία - 1.000 καταστήματα διεθνώς.

Στη καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Τσιμισκή 77, ανοίγει την ερχόμενη Παρασκευή 23 Μαρτίου το πρώτο κατάστημα της ιταλικής φίρμας OVS στην πόλη.

Η εταιρεία, market leader στην Ιταλία στην παιδική ένδυση και η κορυφαία μάρκα μόδας για γυναίκες και άνδρες, διαθέτει πάνω από 1.000 καταστήματα διεθνώς και το 2016 είχε καθαρές πωλήσεις 1,1 δισ. ευρώ.

Η OVS που ιδρύθηκε το 1972 στη Βενετία, ανήκει στην ΟVS S.p.A. την ανώνυμη εταιρεία στην οποία επίσης ανήκουν τα γνωστά brands ΟVS Kids, UPIM, ΒLUE KIDS, CROFF.

H  έλευση της OVS στη Θεσσαλονίκη, με αυτόνομο κατάστημα και μάλιστα στην καρδιά του εμπορικού κέντρου, αναμένεται να δώσει μία νέα ώθηση στις πωλήσεις λιανικής σε μία περίοδο που τουλάχιστον η οδός Τσιμισκή ξαναζωντανεύει μετά από χρόνια της παρατεταμένης κρίσης.

Στην Ελλάδα την ΟVS αντιπροσωπεύει η Cool Trends με έδρα την Αθήνα, αντιπρόσωπος και της ελβετικής πολυεθνικής Tally Weijl. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο κατάστημα OVS στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει σε συνεργασία της Cool Trends με μία νέα εταιρεία, συμφερόντων της οικογενείας Δ. Μελελούδη, η οποία μέσω των Εμπορικών Επιχειρήσεων Μελελούδη Α.Ε., αναπτύσσει, σαν franchisee, καταστήματα Benetton.

H OVS, με μεγάλη διείσδυση κυρίως στην Ευρώπη, αλλά με επέκταση και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Αραβικής Χερσονήσου, θέλει να είναι γνωστή σαν η φίρμα που προτείνει την ιταλική μόδα, το ιταλικό στυλ, σε προσιτές τιμές.

Στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα, η OVS, με τα ΟVS Kids, είναι με shop in shop στα Νοtos Galleries (Αθήνα, Πειράς, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα), στο Talos Plaza του Ηρακλείου και στη Χίο.