Skip to main content

Η κυβέρνηση είναι συνυπεύθυνη για τα πλήγματα στον τουρισμό

«Οι σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις αποτελούν μια ακόμη επίπτωση της άστοχης και χωρίς σχεδιασμό, πολιτικής της κυβέρνησης για τον Τουρισμό και την Εμπορική Ναυτιλία», δήλωσε ο κ. Γιάννης Πλακιωτά
«Οι σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις αποτελούν μια ακόμη επίπτωση της άστοχης, αδιάφορης, γεμάτης παλινωδίες και χωρίς σχεδιασμό, πολιτικής της κυβέρνησης για τους δύο πυλώνες της Εθνικής μας οικονομίας: τον Τουρισμό και την Εμπορική Ναυτιλία», δήλωσαν ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς και η υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού, βουλευτής Ρεθύμνου κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Η κυβέρνηση είναι συνυπεύθυνη για τα αλλεπάλληλα πλήγματα που δέχονται η Ναυτιλία και Ελληνική Ακτοπλοΐα, ο Τουρισμός και οι νησιωτικές τοπικές οικονομίες. Λίγο καιρό μετά τα έκτροπα στην Κόρινθο ή την παρεμπόδιση του απόπλου του "Zenith", καλούμε -και πάλι- την κυβέρνηση να πάψει, επιτέλους, να μεμψιμοιρεί και να αναλάβει τις ευθύνες της. Διότι είναι αναμφισβήτητο ότι ‘όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες’», κατέληξαν οι δυο βουλευτές.