Skip to main content

Η λαμπερή βραδιά των Όσκαρ σε απευθείας μετάδοση στο Ολύμπιον

Φοράμε κάτι λαμπερό και δίνουμε ραντεβού στο Ολύμπιον από τις 23:00 με το δικό μας κόκκινο χαλί, αναφέρει το Φεστιβάλ στην ανακοίνωσή του.

Τη μετάδοση της 91ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR® από την εντυπωσιακή αίθουσα του Ολύμπιον θα πραγματοποιήσουν από κοινού το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και η COSMOTE TV, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του θεσμού στην Ελλάδα την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

«Φοράμε κάτι λαμπερό και δίνουμε ραντεβού στο Ολύμπιον από τις 23:00 με το δικό μας κόκκινο χαλί, DJ set, διαγωνισμούς με δώρα και μικρές εκπλήξεις», αναφέρει στην ανακοινωσή του το Φεστιβάλ. 

«Στη συνέχεια, μπαίνουμε στην αίθουσα για το παραδοσιακό pre-show και red carpet live. H COSMOTE TV θα είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει μέσα από το COSMOTE CINEMA 1HD», σημειώνεται.

Έπειτα θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά στις 03:00, ξημερώματα της Δευτέρας.

Αναλυτικά:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00.
Έναρξη αναμετάδοσης-κόκκινο χαλί: 23:30
Pre Show: 01:30
Τελετή απονομής: 03:00

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις