Skip to main content

Η «Λάμψη» στην τέταρτη Κυριακή του CineDogs στον θερινό «Απόλλων»

Αυτή την Κυριακή, στις 21:45, ο «Απόλλων» προβάλλει την ταινία «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ.

Κατέφθασε η τέταρτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου, ώρα λοιπόν και για το τέταρτο αριστούργημα του παγκόσμιου σινεμά στις προβολές του CineDogs στο θερινό σινεμά «Απόλλων», που κράτησαν συντροφιά στους λάτρεις της 7ης τέχνης τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.

Αυτή την Κυριακή, στις 21:45, ο «Απόλλων» προβάλλει την ταινία «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, με πρωταγωνιστή τον Τζακ Νίκολσον.

Ένα από τα πιο πολύπλοκα και εγκεφαλικά κινηματογραφικά αινίγματα στην ιστορία της 7ης τέχνης, μια μια ταινία για τον λαβύρινθο, για την Οικογένεια, για την αμερικάνικη ιστορία αλλά και την Ιστορία και τους απόηχούς της γενικά, μια ταινία για την εκκωφαντική σιωπή του Θεού, της πιο ευφάνταστης εφεύρεσης του ανθρώπινου μυαλού. Ένα άφθαρτο αριστούργημα που γεωγραφεί στα απτά του χώρου και του χρόνου αλλά και στα διαφεύγοντα των προσώπων, των λεγομένων, των πράξεων, του συνειδητού, του υποσυνειδητού και του συλλογικού ασυνειδητού.

Ώρα έναρξης: 21:45

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ