Skip to main content

Η Lavipharm συμμετέχει και φέτος στην «Ώρα της Γης»

Τα φώτα της θα σβήσει η εταιρεία Lavipharm στις εγκαταστάσεις της ώστε να συμμετάσχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την «Ώρα της Γης».

Η Lavipharm θα σβήσει τα φώτα στις εγκαταστάσεις της και συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την «Ώρα της Γης», υποστηρίζοντας τη διάσωση και προστασία του περιβάλλοντος το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 στις 20:30.

Η Lavipharm συμμετέχει σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για 12η συνεχή χρονιά, αναγνωρίζοντας ότι οι επιπτώσεις της σχέσης του σύγχρονου ανθρώπου με τη φύση βρίσκονται σε πιο κρίσιμο σημείο από ποτέ.

Ενδεικτικά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, κάθε χρόνο στη χώρα μας μόνο, σημειώνεται ένας μεγάλος αριθμός πυρκαγιών, ακραίων καιρικών φαινομένων, ρίψη πλαστικών σε θάλασσες κι ακτές, ενώ παράλληλα πλήθος ειδών ζώων απειλείται με εξαφάνιση.

Γι’ αυτό η φετινή «Ώρα της Γης» αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. «Η εταιρεία αντιλαμβάνεται τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν τα παραπάνω και συμμετέχει στην παγκόσμια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού των βάσεων για ένα υγιές μέλλον, όπου ο άνθρωπος και η φύση ευημερούν. Ειδικότερα, όλα τα φώτα και οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία θα σβήσουν, πάντα με σεβασμό προς τους κανονισμούς ασφαλείας της εταιρείας. Ταυτόχρονα, προτρέπει τους εργαζόμενους της να σβήσουν συμβολικά για μία ώρα τα φώτα των σπιτιών τους», συνεχίζει η εταιρεία.

«Πίστη στο όραμά της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου και του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείται εδώ και 110 χρόνια, η Lavipharm στέλνει ηχηρό μήνυμα καλώντας κάθε πολίτη να συμμετάσχει στην προσπάθεια αυτή για μια νέα αρχή και ένα πιο υγιές και πράσινο μέλλον για όλους», καταληγεί η ανακοίνωση.