Skip to main content

Η Λίντα Εβαντζελίστα στο εξώφυλλο της Vogue: Προσπαθώ να με αγαπήσω όπως είμαι

Το σούπερμοντελ ποζάρει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου και μιλάει την παραμόρφωσή της μετά απο αισθητική επέμβαση.

«Προσπαθώ να με αγαπήσω όπως είμαι», δηλώνει η Λίντα Εβαντζελίστα, που στα 57 της επέστρεψε στο εξώφυλλο της Vogue, μετά τις παρενέργειες της αισθητικής επέμβασης που την άφησαν «βάναυσα παραμορφωμένη».

Το σούπερμοντελ της δεκαετίας του ‘90 ποζάρει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου. Στη συνέντευξη στο περιοδικό, μιλά για την περιπέτεια με την αισθητική επέμβαση, για την εποχή που ήταν μέλος της dream team των πρώτων σούπερμοντελ, ενώ δηλώνει ανοιχτά ότι το πρόσωπό της δεν είναι στην πραγματικότητα αυτό των φωτογραφιών στη Vogue.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω Instagram η Λίντα Εβαντζελίστα ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αγωγή σε βάρος της εταιρείας Zeltiq Aesthetics, με την οποία πλέον έχει καταλήξει σε διακανονισμό. Τότε ανέφερε ότι το σύστημα κρυολιπόλυσης της εταιρείας αύξησε και δεν μείωσε τα κύτταρα λίπους και την άφησε «αγνώριστη».

Διαβάστε περισσότερα στο Vwoman.gr.