Skip to main content

Η Μασούτης στα αεροδρόμια με χρώματα και εικόνες της Ελλάδας

Η Μασούτης περνά την εικόνα της Ελλάδας που επικοινωνεί τις αξίες της χώρας, με τις οποίες ταυτίζεται πλήρως και η ίδια.

Στα αεροδρόμια Ελευθέριος Βενιζέλος και Μακεδονία μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους ταξιδιώτες.

Συναντούν μια χαρακτηριστική εικόνα Ελλάδας, με την υπογραφή της Μασούτης.

Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης είναι τα οικονομικά και ελληνικά σούπερ μάρκετ που όλοι γνωρίζουν και εμπιστεύονται, εδώ και 44 χρόνια. Μέσα από αυτή την συμβολική ενέργεια στα αεροδρόμια, η Μασούτης περνά την εικόνα της Ελλάδας που επικοινωνεί τις αξίες της χώρας, με τις οποίες ταυτίζεται πλήρως και η ίδια, καθώς αποτελούν το DNA της λειτουργίας της.


 
Μέσω εμπνευσμένων δημιουργικών, η Μασούτης επικοινωνεί μηνύματα που ακτινοβολούν ελληνικό καλοκαίρι, χαρούμενη παρέα και εξαιρετικές χαρακτηριστικές γεύσεις, από τον τόπο μας. Μηνύματα με τα οποία ταυτίζονται Έλληνες και επισκέπτες, μηνύματα που εκπέμπουν το φιλόξενο πνεύμα τόσο της χώρας, όσο και της εταιρείας.



Γραμμένες στα ελληνικά και στα αγγλικά, οι αξίες της Μασούτης «μιλούν» ευθέως σε κάθε δέκτη: Ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση, ασφάλεια, μέσα από μια αμιγώς Ελληνική, ανθρωποκεντρική προσέγγιση, μέσα από μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία αξιών.

Η αυθεντική Ελλάδα μέσα από τη ματιά μιας αυθεντικής ελληνικής εταιρείας με μεράκι, επειδή η εποχή που διανύουμε χρειάζεται αισιοδοξία, δύναμη και χαμόγελα.