Skip to main content

Η mateco επίσημος χορηγός ονοματοδοσίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο μπασκετικός Δικέφαλος συμφώνησε με την εταιρεία mateco για το όνομα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ - Τι σχολίασε ο Θανάσης Χατζόπουλος για την επίτευξη της συμφωνίας.

Σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία mateco για το όνομα της ΚΑΕ, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κατέληξαν οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος είχε ενδελεχείς επαφές το τελευταίο διάστημα με τον Αντώνη Τσαλόπουλο, υπεύθυνο της mateco και άλλοτε επικεφαλής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, για το ζήτημα και οριστικοποίησαν τον... γάμο ανάμεσα στις δύο πλευρές το βράδυ της Τρίτης (24/8).

«Η mateco στοχεύει ψηλά, όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει το moto της εταιρίας... “ AIMING HIGH” και δεν θα είναι απλά συμπαραστάτης, αλλά μπροστάρης στην προσπάθεια της ομάδας μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και θα συνοδεύει κάθε αναφορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής. Και εγένετο ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco λοιπόν» αναφέραν οι «ασπρόμαυροι» γνωστοποιώντας σήμερα το γεγονός.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος, επιπλέον, σχολιάζοντας τη συμφωνία, επισήμανε:

«Οι εποχές είναι δύσκολες και οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Και αυτό ακριβώς κάνει ο Αντώνης Τσαλόπουλος. Στέκεται δίπλα μας και τον ευχαριστούμε, γιατί με την εταιρία του mateco, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά μας να πάμε και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της mateco, Αντώνης Τσαλόπουλος, δήλωσε: «Βλέποντας την προσπάθεια που κάνει αυτή η διοίκηση, κανένας ΠΑΟΚτσής δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Στηρίζουμε την ανοδική πορεία του ΠΑΟΚ και είμαστε δίπλα σε κάθε υγιή προσπάθεια που με υπομονή και επιμονή μπορεί να φέρει ξανά μεγάλες στιγμές στην ομάδα μπάσκετ».