Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018
x

Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ YOUTUBERS

Στη φετινή Μέρα με τα Χρώματα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστούν τρία νέα πρόσωπα που αγαπά το ελληνικό ίντερνετ.

Τρία νέα πρόσωπα που αγαπά το ελληνικό ίντερνετ θα δώσουν το παρών στην φετινή Μέρα με τα Χρώματα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο ΑΕΝ Κρήνης, στη Θεσσαλονίκη.

ΑναλυτικάMy Life As Maria 99

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η Mylifeasmaria99 είναι μόνο 2 χρόνια στο youtube και ήδη έχει εκατοντάδες χιλιάδες subcribers. «Eίναι γλυκύτατη και θα βρίσκεται εκεί για ένα παιχνίδι έκπληξη και φυσικά meet & greet! @Mylifeasmaria99»

Panos Dent

Meet & greet θα πραγματοποηθεί και με τον Panos Dent. «Ένας YouTuber διαφορετικός από τα συνηθισμένα με φανατικό κοινό! Την μεγάλη μέρα, ο Πάνος και οι υπόλοιποι youtubers θα παίξουν ένα παιχνίδι τύχης με το κοινό»Im Esmeralda


Η imesmeraldagr, κατά κόσμον Βίκυ Φωτιάδου, που είνει γνωστή για τη θετική ενέργεια που στέλνει απλόχερα θα είναι η τρίτη έκπληξη των διοργανωτών. «Από τις ανερχόμενες youtubers είναι vlogger, φοιτήτρια του τμήματος Marketing και είναι βέβαιο ο,τι θα σε κάνει να την αγαπήσεις», αναφέρουν οι διοργανωτές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ