Skip to main content

Οι μεσίτες της Θεσσαλονίκης πάνε σε πρόωρες εκλογές στις 25 Μαΐου

Στην τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Μεσιτών κατατέθηκε η πρόταση για την πραγματοποίηση πρόωρων αρχαιρεσιών για ενίσχυση του δ.σ. του ΣΜΘ.

Οι μεσίτες της Θεσσαλονίκης στη σημερινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου τους ενέκριναν ομόφωνα την πρόταση της διοίκησης για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών στις 25 Μαΐου.

Τη συνέλευση των μελών του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης χαιρέτισαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς και Γιάννης Παπαργύρης αντίστοιχα.

Η συνέλευση ενέκρινε, ομόφωνα, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αλλά και την πρόταση που κατέθεσαν ο πρόεδρος Συλλόγου κ. Άγγελος Πασαλίδης και τα λοιπά μέλη της διοίκησης, για την διεξαγωγή εκλογών, πρόωρα, προκειμένου να αποκτήσει ο ΣΜΘ ένα ενισχυμένο διοικητικό συμβούλιο.

Να σημειωθεί ότι το δ.σ. του Συλλόγου Μεσιτών είναι εννεαμελές αλλά μετά την παραίτηση τεσσάρων μελών, πριν από ένα χρόνο, η διοίκηση ασκείται από πέντε μέλη.

Όπως τόνισε ο κ. Πασαλίδης, το δ.σ. δεν πρότεινε την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών, πρόωρα, για να αποφύγει τις διοικητικές ευθύνες σε μία περίοδο δύσκολη για τον κλάδο και για τα οικονομικά του Συλλόγου. Μάλιστα, ο ίδιος προτίθεται να είναι και πάλι υποψήφιος στη διαδικασία της 25ης Μαΐου.