Skip to main content

Η ΜΕΒΓΑΛ μεγάλος χορηγός του «Τρέξε χωρίς Τερματισμό»

Η εταιρεία συμμετέχει στην διοργάνωση που σκοπό έχει την ενίσχυση τους συλλόγους Φίλων Θεαγενείου Νοσοκομείου και της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.

Η βορειοελλαδική γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ πρόσφατα ανέλαβε μια σημαντική πρωτοβουλία, καθώς είναι ο Μεγάλος Χορηγός του 4ου«Τρέξε Χωρίς Τερματισμό». Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αγώνα, 50 ωρών, στη Βόρεια Ελλάδα, που φέτος διοργανώνεται στις 21-23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Παραλία της πόλης μας.

Η διοργάνωση επικεντρώνεται στον εθελοντισμό και την ευαισθησία των πολιτών και ο βασικός της στόχος δεν είναι να αναδείξει αθλητές και επιδόσεις, αλλά να προσελκύσει τον κόσμο της πόλης να συμμετέχει περπατώντας ή τρέχοντας, με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για δύο σημαντικούς φορείς: τον σύλλογο «Αλέξανδρος Συμεωνίδης-Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και τον σύλλογο «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης».

Σημειώνεται πως, μεταξύ άλλων δράσεων, η ΜΕΒΓΑΛ συνεχίζει για περισσότερα από 10 χρόνια την καθημερινή δωρεάν αποστολή φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στο Χαμόγελο του Παιδιού Θεσσαλονίκης, στα Παιδικά Χωριά S.O.S. στο Πλαγιάρι, στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία,  στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων ΜΕΛΙΣΣΑ, με στόχο την υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή όλων των παιδιών που φιλοξενούν.

 Όπως τονίζεται, η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα  και η κοινωνική προσφορά είναι βασικές αξίες που διέπουν συνολικά το φάσμα δραστηριοτήτων της εταιρείας, καθώς πεποίθησή της είναι ότι η κάθε επιχείρηση οφείλει να λειτουργεί συνυπολογίζοντας εξίσου χρηματοοικονομικούς δείκτες και κοινωνικό αποτύπωμα. Να δρα ως ενεργό και αναπόσπαστο μέρος του περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο επιδιώκει την ανάπτυξη, και όχι αποστασιοποιημένα από αυτό.