Skip to main content

Η Microsoft συμμετέχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

H Microsoft στοχεύει στην προώθηση του οράματος και της στρατηγικής της για καινοτόμες υπηρεσίες που αφορούν τις ανάγκες των πολιτών και κυβερνήσεων.

Τους τρόπους με τους οποίους οι οργανισμοί του Δημοσίου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις προσδοκίες των πολιτών.  

Η εκδήλωση με τίτλο «Ψηφιακός μετασχηματισμός και διακυβέρνηση: Τάσεις και πρακτικές» και με κεντρικό ομιλητή τον Αντώνη Οικονόμου, Υπεύθυνο Κυβερνητικών Οργανισμών, Microsoft για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019, στις 15:00, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (Αίθουσα Ολυμπιάς), ενώ, αποτελεί μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων «USA @ TIF – Talks & Events» που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία και το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από την εκδήλωση, η Microsoft στοχεύει στην προώθηση του οράματος και της στρατηγικής της για καινοτόμες υπηρεσίες που αφορούν τις ανάγκες των πολιτών και κυβερνήσεων για αποδοτικές λύσεις και βέλτιστες πρακτικές στο πλαίσιο της τεχνολογικής επανάστασης που συντελείται.

Σχετικά με τη Microsoft

Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas.
Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp. στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.