Skip to main content

Έκλεψε την παράσταση η επίδειξη της ΣΣΑΣ στην Αριστοτέλους (video)

Η μπάντα των τριών στρατιωτικών σωμάτων έδωσε το «παρών» στην πλατεία Αριστοτέλους τιμώντας τον διπλό εορτασμό της Θεσσαλονίκης.

Την επίσημη εορτή για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης τίμησαν οι ένοπλες δυνάμεις με την εντυπωσιακή παρουσίαση που πραγματοποίησε η μικτή μπάντα των τριών σωμάτων στρατού στην πλατεία Αριστοτέλους το απόγευμα.

Με τους περίτεχνους σχηματισμούς και τις μελωδίες της η μικτή μπάντα κέρδισε το χειροκρότημα του συγκεντρωμένου πλήθους.

Στη διάρκεια της επίδειξης της μπάντας παρουσιάστηκαν επίσης παραδοσιακοί χοροί.

Την παράσταση έκλεψαν τόσο η επίδειξη της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, κατά την οποία σχηματίστηκε με τα όπλα το αρκτικόλεξο Σ.Σ.Α.Σ., όσο φυσικά και η επανεκτέλεση του «Despacito» από τη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε την πρώτη φορά. Επιπλέον, η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας έπαιξε το «Misirlou».

Η επίδειξη έκλεισε με το «Μακεδονία Ξακουστή» το οποίο έπαιξαν και οι τρεις μπάντες ταυτόχρονα, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό φινάλε στους Θεσσαλονικείς και επισκέπτες που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης.