Skip to main content

Η ΜΙΝΙ Βελμάρ στο πέμπτο «Panorama Charity Fun Run»

Η ΜΙΝΙ Βελμάρ σάς προσκαλεί να τρέξετε μαζί της τη διαδρομή που επιθυμείτε «με πρόσταγμα τη βοήθεια στο συνάνθρωπο και το ευγενές του αθλητισμού»

Εκατοντάδες πολίτες αναμένεται να δώσουν και φέτος το «παρών» τους στο 5ο «Panorama Charity Fun Run» με το γνωστό σύνθημα «Τρέχουμε μαζί για καλό σκοπό». Πρόκειται για το καθιερωμένο μεγάλο φιλανθρωπικό αθλητικό ραντεβού του Πανοράματος που διοργανώνεται από τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, τον Αθλητικό Σύλλογο Πανοράματος «Λέοντες» και την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΜΙΝΙ Βελμάρ, «έχοντας μεγάλη ευαισθησία τόσο στον θεσμό όσο και στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης», εκτός από τη συμμετοχή με τη δική της ομάδα στο 5ο «Panorama Charity Fun Run», θα δώσει 3 αυτοκίνητα ΜΙΝΙ, ΜΙΝΙ χχχ, ΜΙΝΙ χχχ και ΜΙΝΙ χχχ, ως οδηγούς στις 3 διαδρομές.

«Αθλούμαστε και ταυτόχρονα στέλνουμε μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με τρεις διαφορετικές διαδρομές», προστίθεται στην ενημέρωση.

Με αφετηρία τη «Στροφή Πλατανάκια» στο Πανόραμα, οι δρομείς θα μπορούν να επιλέξουν:

• Τη διαδρομή-αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων.
• Τη διαδρομή μήκους 5,5 χιλιομέτρων.
• Τη διαδρομή μήκους 2 χιλιομέτρων.

Η ΜΙΝΙ Βελμάρ σάς προσκαλεί να τρέξετε μαζί της τη διαδρομή που επιθυμείτε «με πρόσταγμα τη βοήθεια στο συνάνθρωπο και το ευγενές του αθλητισμού».

Τα έσοδα από τις συνδρομές συμμετοχής (10 ευρώ για ενήλικες, 5 ευρώ για μαθητές) θα διατεθούν για τον φιλανθρωπικό σκοπό.