Skip to main content

Η μοιραία κίνηση του οδηγού που έφερε την τραγωδία στα Διαβατά

Η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του οχήματος φέρεται να ήταν πολύ μεγάλη και οι αρχές δεν μπορούν να εξηγήσουν την κίνησή του

Σε μια ανεξήγητη κίνηση φέρεται να προχώρησε ο οδηγός του φορτητού αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με αμαξοστοιχία στα Διαβατά, Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η έγκυος 41χρονη επιβάτιδα του οχήματος (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο που επικαλείται την ενημέρωση της τροχαίας, ο οδηγός προσπάθησε να προσπεράσει δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα μπροστά στην φυλασσόμενη διάβαση του τρένου και αφού είχαν κατέβει οι μπάρες.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός φέρεται να ήταν πολύ μεγάλη ενώ οι αρχές δεν μπορούν να εξηγήσουν την κίνησή του. Και τούτο διότι το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση το χωριό που διέμεναν οι επιβαίνοντες και όχι, για παράδειγμα, το κοντινότερο νοσοκομείο για να αιτιολογηθεί η μεγάλη ταχύτητα.

«Ο θόρυβος ήταν τέτοιος που πετάχτηκα από το κρεβάτι και από το σπίτι μου», ανέφερε κάτοικος της περιοχής στην κάμερα.

Η γυναίκα, επιβάτιδα στο ΙΧ, που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.