Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 2.000 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η εταιρεία θα προσφέρει στους μικρούς αθλητές, το μπλουζάκι της διοργάνωσης, το μετάλλιο αλλά και το σακίδιο του αγώνα με μία ειδική έκδοση.

Τον θεσμό του Αγώνα Δρόμου 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, που διοργανώνεται την Κυριακή 1η Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», στηρίζει η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Με στόχο να προσφέρει στην κοινωνία και να εμφυσήσει σε γονείς και παιδιά την αξία της άσκησης και της υγιεινής διατροφής, η Μπάρμπα Στάθης θα δώσει το «παρών» ως χορηγός στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, θα προσφέρει  στους μικρούς αθλητές, το μπλουζάκι της διοργάνωσης, το μετάλλιο αλλά και το σακίδιο του αγώνα με μία ειδική έκδοση για τη θρεπτική αξία των λαχανικών.

«Την Κυριακή 1η Απριλίου σάς περιμένουμε να διαδώσουμε μαζί το μήνυμα ότι άσκηση και υγιεινή διατροφή πάνε μαζί», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 1.000 μέτρων για Μαθητές Δημοτικών Σχολείων, μπορείτε να δηλώσετε εδώ.

Τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνει ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης πατήστε εδώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ