Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Τη μνήμη του ιδρυτή της τιμάει σήμερα η Νέα Δημοκρατία, καθώς συμπληρώνονται 23 χρόνια από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έφυγε από τη ζωή.

Συμπληρώνονται σήμερα 23 χρόνια από τότε που ο ιδρυτής και ιστορικός ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής έφυγε από τη ζωή.

Σε σχετική της ανακοίνωση η ΝΔ που αναφέρεται στον Κωνσταντίνο Καραμανλή κάνει λόγο για «πρότυπο του ορθού πολιτικού λόγου, αποστρέφονταν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία και αναμφίβολα έθεσε τον εαυτό του, την παράταξη και την Ελλάδα πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας»

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την συμπλήρωση 23 ετών από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα συμπληρώνονται 23 χρόνια από το θάνατο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπήρξε ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός που σημάδεψε με τον πιο θετικό τρόπο το β' μισό του 20ου αιώνα.

Το οικονομικό θαύμα της μετεμφυλιακής Ελλάδας, η υποδειγματική μετάβαση στη Δημοκρατία το 1974 και η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ είναι τα πιο εμβληματικά από τα πολιτικά του επιτεύγματα.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν το πρότυπο του ορθού πολιτικού λόγου, αποστρέφονταν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία και αναμφίβολα έθεσε τον εαυτό του, την παράταξη και την Ελλάδα πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Με σεβασμό στο έργο του μεγάλου πολιτικού άνδρα τιμάμε σήμερα την μνήμη του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ