Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
x

ΝΔ: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ

Με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλονίκη η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας τον για εξαπάτηση των πολιτών

Για «εκστρατεία εξαπάτησης» κατηγορεί η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα,  με αφορμή τη σημερινή του επίσκεψή στην πόλη,  και παράλληλα τον καλεί να επισκεφθεί τα ανοιχτά εργοτάξια για «να μάθει πολλά και να εντοπίσει τις διαφορές με τη δική του περίοδο».

«Εργοτάξια στο οδικό έργο σύνδεσης του 6ου προβλήτα του λιμανιού με τον ΠΑΘΕ, στο Θέρμη – Γαλάτιστα ή το ορφανό χιλιόμετρο στην Ποτίδαια. Μα πάνω από όλα να επισκεφθεί το Μετρό Θεσσαλονίκης, το Σταθμό Βενιζέλου, τις αρχαιολογικές εργασίες και να πάρει μια εικόνα ενός υπερσύγχρονου Μετρό, με αληθινά βαγόνια, αληθινούς σταθμούς και αληθινά εκδοτήρια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΝΔ.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών, επισκεπτόμενος σήμερα τη Θεσσαλονίκη. Οι θεσσαλονικείς, αλλά και όλοι οι Έλληνες θυμούνται καλά, το μνημείο εξαπάτησης που είχε ονομάσει "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης" και την παράσταση  των "μουσαμάδων" στο Μετρό με πρωταγωνιστή τον (τότε) κυβερνητικό θίασο του ΣΥΡΙΖΑ. Σε κάθε περίπτωση η επίσκεψή του αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθει πολλά και να εντοπίσει τις διαφορές με τη δική του περίοδο.

Του προτείνουμε να επισκεφθεί τα ανοιχτά εργοτάξια στην πόλη. Εργοτάξια στο οδικό έργο σύνδεσης του 6ου προβλήτα του λιμανιού με τον ΠΑΘΕ, στο Θέρμη – Γαλάτιστα ή το ορφανό χιλιόμετρο στην Ποτίδαια.

Μα πάνω από όλα να επισκεφθεί το Μετρό Θεσσαλονίκης, το Σταθμό Βενιζέλου, τις αρχαιολογικές εργασίες και να πάρει μια εικόνα ενός υπερσύγχρονου Μετρό, με αληθινά βαγόνια, αληθινούς σταθμούς και αληθινά εκδοτήρια.

Καλή ιδέα θα ήταν, επίσης, να μιλήσει και με τους φορείς της πόλης.

Να τον ενημερώσουν για τα μεγάλα έργα που προχωρούν.

Για το αεροδρόμιο Μακεδονία που παραδόθηκε, για το Flyover που εντός του έτους ξεκινά η κατασκευή του και τη σημασία του για τη πόλη, για τα νέα σιδηροδρομικά έργα, για τις 17 νέες σχολικές μονάδες που προχωρούν στη Δυτική Θεσσαλονίκη και για πολλά ακόμα.

Αυτό που πρέπει σίγουρα να κρατήσει στις αποσκευές του όμως, είναι η εμπειρία μιας πόλης που προχωρά και που κοιτάζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον με έργα που προχωρούν με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καλό ταξίδι!

Και καλή επιστροφή! Στην πραγματικότητα!»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ