Skip to main content

Η δημοτική παράταξη Ζέρβα ενισχύει τα συσσίτια των Ιερών Μητροπόλεων

«Στέλνουμε το μήνυμα της ενίσχυσης αυτών των δομών που παράγουν πραγματικό κοινωνικό έργο» τόνισε ο εκλεγμένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στην ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως προχωρά η δημοτική παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» με επικεφαλής τον εκλεγμένο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο κ. Ζέρβας αναφερόμενος σε αυτή την πρωτοβουλία τόνισε πως «δεν ενεργούμε με οδηγό μας την επικοινωνιακή προβολή, ούτε είναι αυτός ο στόχος μας, όπως είχε ακουστεί τότε. Δίνουμε το παρών και σήμερα, μετά τις εκλογές και στέλνουμε το μήνυμα της ενίσχυσης αυτών των δομών που παράγουν πραγματικό κοινωνικό έργο». Τέλος αναφερόμενος στην Εκκλησία είπε πως «όλα αυτά τα χρόνια, έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στηρίζοντας συνανθρώπους που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες».

Τέλος συμπλήρωσε πως «πολιτικός στόχος μας είναι βέβαια να ανατάξουμε όλες τις κοινωνικές δομές του δήμου και να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας σε πιο αποτελεσματικές δράσεις της Πολιτείας, της οποίας η υποχρέωση δεν υποκαθίσταται από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να ενεργούμε σε παρόντα χρόνο».

Η ενίσχυση των συσσιτίων γίνεται με συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και με παράδοση των αντίστοιχων ποσοτήτων σε κατά τόπους Ιερούς Ναούς.