Skip to main content

Η νέα Barbie είναι αφιερωμένη στην Τζέιν Γκούντολ και φτιάχτηκε από ανακυκλωμένο πλαστικό

Το μέλλον του ροζ είναι πράσινο και η Mattel μένει συνεπής στη δέσμευσή της για χρήση 100% ανακυκλωμένων, ανακυκλώσιμων ή πλαστικών βιολογικών υλικών.

Η Mattel, ανακοινώνει τη συνεργασία της Barbie με το Ινστιτούτο Jane Goodall παρουσιάζοντας την κούκλα Δρ. Jane Inspiring Women.

Η κούκλα Δρ. Jane Inspiring Women είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο ocean-bound πλαστικό πιστοποιημένο ως Carbon Neutral (ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα) και είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Ιούλιο 2022.

«Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την πρώτη βιώσιμη κούκλα της σειράς Barbie Inspiring Women, η οποία αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε ένα πιο πράσινο μέλλον», δήλωσε η Lisa McKnight, Executive Vice President και Global Head of Barbie Mattel. «Τα παιδιά χρειάζονται περισσότερα πρότυπα όπως η Δρ. Jane Goodall και είναι μόνο η αρχή για να τα εμπνεύσουμε να γίνουν ό,τι ονειρεύονται. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, ελπίζουμε ότι η συλλογή θα αποτελέσει φόρο τιμής σε γυναίκες πρωτοπόρους της επιστήμης και θα ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για καριέρες στη Βιωσιμότητα, με ποιους τρόπους μπορούν να προστατεύσουν τον πλανήτη αλλά και να δημιουργήσουν ιστορίες με θέμα τη βιωσιμότητα μέσω του παιχνιδιού με κούκλες».

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.