Skip to main content

Η νέα εμφάνιση του Άρη για τα εντός έδρας ματς (φωτο)

Λόγω της διαχρονικής αγάπης του Άρη και των οπαδών του για τις ριγέ φανέλες, η νέα εντός έδρας εμφάνιση από την adidas διατηρεί το κλασικό μοτίβο.

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν πλησιάζει και η νέα εντός έδρας εμφάνιση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με την υπογραφή της adidas, είναι ήδη εδώ.

Λόγω της διαχρονικής αγάπης της ομάδας και των οπαδών του Άρη για τις ριγέ φανέλες, η νέα εντός έδρας εμφάνιση της σεζόν 2021/22 που σχεδίασε η adidas για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, διατηρεί το κλασικό, ριγέ μοτίβο, προσθέτοντας όμως και νέες σχεδιαστικές πινελιές.

Η φανέλα της νέας εντός έδρας εμφάνισης του Άρη έχει σχεδιαστεί σε regularfit γραμμή, χωρίς γιακά, με τις κιτρινόμαυρες ρίγες της να της δίνουν μια διαχρονική ποιότητα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η φανέλα είναι κατασκευασμένη με PRIMEGREEN, μία σειρά ανακυκλωμένων υλικών υψηλής απόδοσης και 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία AEROREADY της adidas, με σκοπό να απορροφά την υγρασία, για να κρατά τους αθλητές άνετους καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα είναι σύντομα διαθέσιμη στη boutique της ομάδας.