Skip to main content

Η νέα Heineken Light κατακτά Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Η νέα μπίρα της Heineken κάνει πρεμιέρα σε επιλεγµένα cafe-bars της Θεσσαλονίκης και στα δηµοφιλέστερα beach bars της Χαλκιδικής.

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική κάνει η Heineken Light, η νέα ανάλαφρη μπίρα της Heineken, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, με µόλις 3,3% αλκοόλ, 86 θερµίδες και µοναδική γεύση, η Heineken Lightείναι η νέα πρόταση της Heineken και σκοπεύει να κερδίσει όσους και όσες θέλουν κάτι ανάλαφρο και δροσερό από νωρίς µέσα στην ηµέρα µέχρι και αργά το βράδυ. 

Η Heineken Light πρωτοεµφανίζεται στην Ελλάδα εκεί που χτυπάει η καρδιά των νέων trends και οι απαιτητικοί καταναλωτές δεν «χαρίζονται» εύκολα. Σε επιλεγµένα cafe-bars στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όλοι οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιµάσουν τη νέα πρόταση της «Πράσινης». Επιπλέον, κι επειδή «σαν την Heineken Light δεν έχει», η νέα ελαφριά lager µε τη χαρακτηριστική ασηµένια ετικέτα της διατίθεται και στα δηµοφιλέστερα beach bars της Χαλκιδικής φέρνοντας νέο αέρα στο φετινό καλοκαίρι.

«H Heineken Light είναι η νέα έκπληξη στο χώρο της µπίρας από ένα brand που είναι πάντα ανήσυχο και επιδιώκει συνεχώς να καινοτοµεί. Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική έχουν ήδη αρχίσει να το διαπιστώνουν. Δοκιµάστε την κι εσείς στα πιο hot σηµεία τους», τονίζει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.