Skip to main content

Νέες πτήσεις της Ellinair από Θεσσαλονίκη προς πόλεις της Γερμανίας

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε, παράλληλα, πως από τις 20 Φεβρουαρίου θα πετά 4 φορές την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα

Νέες απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο προς πόλεις της Γερμανίας ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Ellinair, του ομίλου Μουζενίδη.

Συγκεκριμένα, από τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται πτήσεις προς Μόναχο, Στουτγκάρδη, Φρανκφούρτη, Κολωνία και από το Ηράκλειο προς Μόναχο και Βερολίνο.

Από το αεροδρόμιο Μακεδονία προς Μόναχο οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, προς Φρανκφούρτη και Στουτγκάρδη κάθε Τρίτη και Σάββατο, προς Στουτγκάρδη και τέλος προς Κολωνία κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Η Ellinair προσφέρει σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού δωρεάν αποσκευές έως 20kg, δωρεάν χειραποσκευή 5kg ή 8kg, επιπλέον +10kg αποσκευές για φοιτητές ή και στρατεύσιμους, δωρεάν γεύμα και ρόφημα.

Παράλληλα, η Ellinair ανακοίνωσε πως από τις 20 Φεβρουαρίου θα πετά 4 φορές την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και πιο συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή και από τις 22 Ιουνίου, 5 φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 20,30 ευρώ.