Skip to main content

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βάλει στο μάτι τον Μπερμπάτοφ

Η Νιουκάστλ του Ράφαελ Μπενίτεθ τον έχει επίσης στο μπλοκάκι της και έχει βολιδοσκοπήσει την κατάστασή του, γράφουν οι Άγγλοι

Μετά την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από τον Ηρακλή, η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να εντάξει στο ρόστερ της άλλον έναν επιθετικό που κατά την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια, αυτόν τον γνωρίζει καλύτερα και δεν είναι άλλος από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός που τον είδαμε στη χώρα μας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος και οι άνθρωποι της Νότιγχαμ έχουν αρχίσει συζητήσεις μαζί του σύμφωνα με τη «nottinghampost».

 

Τον θέλει και η Νιουκάστλ


Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον θέλει. Η Νιουκάστλ του Ράφαελ Μπενίτεθ τον έχει επίσης στο μπλοκάκι της και έχει βολιδοσκοπήσει την κατάσταση. Ο 34χρονος Μπερμπάτοφ επιθυμεί την επιστροφή του στο Νησί μετά από μια κακή σεζόν στην Ελλάδα και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις σχετικές συζητήσεις να μπαίνουν στην τελική ευθεία.