Skip to main content

Η OLYMPIA ELECTRONICS σε επιχειρηματική αποστολή στη Νιγηρία

Διοργανώθηκε επιχειρηματικό φόρουμ όπου παρουσιάστηκε το επιχειρηματικό περιβάλλον σε Νιγηρία και Ελλάδα και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες

Ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή στο Λάγος της Νιγηρίας, που συνδιοργάνωσαν ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το ΕΒΕΑ με την υποστήριξη του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, από τις 5 έως τις 9 Νοεμβρίου 2018.

Στην αποστολή συμμετείχαν 16 ελληνικές εταιρείες. Στο πλαίσιο της αποστολής, διοργανώθηκε επιχειρηματικό φόρουμ, στο οποίο παρουσιάστηκε το επιχειρηματικό περιβάλλον σε Νιγηρία και Ελλάδα και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Μετά τη συζήτηση, οι ελληνικές εταιρείες προχώρησαν σε προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις με Νιγηριανούς ομίλους, αλλά και επίσημους φορείς προώθησης της επιχειρηματικότητας της Νιγηρίας. Στη Νιγηρία δραστηριοποιούνται εδώ και δεκαετίες μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.  

Στην αποστολή συμμετείχε από πλευράς OLYMPIA ELECTRONICS A.E. o κ. Γιάννης Κουρκουτάς   - Regional Manager της Υποσαχάριας Αφρικής.

Η Νιγηρία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομία της Αφρικής και η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει αναπτύξει δίκτυο πωλήσεων στη συγκεκριμένη αγορά.

«Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αποδεικνύει εμπράκτως τον εξωστρεφή χαρακτήρα της, συμμετέχοντας σε δράσεις εξωστρέφειας των Ελληνικών φορέων, με σκοπό την διείσδυσή της σε νέους ορίζοντες και νέες αγορές», καταλήγει η ανακοίνωση.