Skip to main content

Η ομάδα «Anatolian Racers» στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τεχνολογίας

«Στόχος μας είναι μια καλύτερη θέση στους Εθνικούς τελικούς, που θα μας οδηγήσει στους παγκόσμιους τελικούς», αναφέρουν οι μαθητές.

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τεχνολογίας που αποτελεί μικρογραφία της Formula 1 έλαβε μέρος για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα «Anatolian Racers» του Κολλεγίου Ανατόλια.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από τις 28 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2019 στο Εμπορικό κέντρο The Mall, στην Αθήνα.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού, η ομάδα σχεδίασε και κατασκεύασε ένα μοντέλο αγωνιστικού αυτοκίνητου, συναγωνιζόμενο αρχικά με αντίστοιχες ομάδες από  όλη την Ελλάδα. Η ομάδα συμμετείχε στους Προκριματικούς αγώνες και κατάφερε να προκριθεί στους Τελικούς αγώνες κατακτώντας την 7 θέση ανάμεσα σε 23 ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα «Anatolian Racers» βαθμολογήθηκε με τον υψηλότερο βαθμό στη διαδικασία τεχνικού ελέγχου αξιολόγησης, γεγονός που δείχνει την άρτια εκπαίδευση των μαθητών, τονίζει σχετική ανακοίνωση.

«Στόχος μας είναι μια καλύτερη θέση στους Εθνικούς τελικούς, που θα μας οδηγήσει στους παγκόσμιους τελικούς», αναφέρουν οι μαθητές.

Αρχηγός της Ομάδας είναι o Παναγιώτης Παπαναστασίου, Υπεύθυνη Marketing είναι η Ασημίνα Λαζαρίδου, ενώ Υπεύθυνος κατασκευής και σχεδίασης του αυτοκινήτου είναι ο Άρης Κουτσόπουλος, όλοι μαθητές δευτέρας Γυμνασίου.

Περισσότερα για την ομάδα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο facebook: https://www.facebook.com/anatolianracer19 και στο instagram: https://www.instagram.com/anatolianracers19/?hl=el