Skip to main content

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλευρό του 16χρονου που έπεσε θύμα bullying λόγω του Κυπέλλου

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσκάλεσε τον 16χρονο και την οικογένειά του στον επόμενο εντός έδρας ματς ενώ του έδωσε δώρα και αναμνηστικά από τον τελικό.

Στο πλευρό του μαθητή, φιλάθλου του ΠΑΟΚ, που έπεσε θύμα bullying στο σχολείο του στο Νέο Ηράκλειο από συμμαθητές του λόγω της... κατάκτησης του κυπέλλου από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στέκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με πρωτοβουλία της οικογένειας Σαββίδη, ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ήρθε σε επικοινωνία με την οικογένεια του 16χρονου από το Ν. Ηράκλειο Αττικής. Η οικογένεια προσκλήθηκε στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, ενώ στον 16χρονο, στον οποίο δηλώθηκε η αμέριστη συμπαράσταση εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στάλθηκαν δώρα και αναμνηστικά του τελικού.

Η πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε δεκτή από την οικογένεια του νεαρού, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να σημειώνουν πως πρόθεσή τους δεν είναι άλλη από το να στηρίξουν τον νεαρό μετά από ένα τέτοιο τραυματικό συμβάν και να τον κάνουν να νιώσει υπερηφάνεια για τον Σύλλογο που αγαπά.

Αθήνα: Καταγγελία μητέρας για bullying σε μαθητή με αφορμή το κύπελλο του ΠΑΟΚ