Skip to main content

Οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας στη φετινή Detrop στη ΔΕΘ

Με τρεις θεματικές ενότητες εμπλουτίζονται οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας που διοργανώνονται στο πλαίσιο της φετινής Detrop στη ΔΕΘ.

Παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας από την εταιρεία Chef Stories, με τον γενικό τίτλο “Delicious Moments” διοργανώνονται για μία ακόμη χρονιά στο πλαίσιο της 29ης Διεθνούς Διοργάνωσης Detrop Boutique 2020. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις  ιδιαιτερότητες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά των delicatessen τροφίμων και ποτών που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση, τους ιδανικούς συνδυασμούς τους αλλά και τις διεθνείς τάσεις τις οποίες εκπροσωπούν επάξια.

Στον χώρο του Περιπτέρου 9 θα βρίσκεται ένα μοντέρνο μπακάλικο, το Delicious Grocery.  Στα ράφια του «μπακάλικου» οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα προϊόντα των εκθετών που συμμετέχουν, ενώ σε ειδικά stands γεύονται τις εκλεπτυσμένες γεύσεις που δημιουργεί η ομάδα των chef και ενημερώνονται για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος. Για τη συμμετοχή απαιτείται προκράτηση θέσης στο https://detropboutique.helexpo.gr/el/Delicious-Moments-Delicious-Grocery.

Σε έναν καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο οινογνωσίας, στο περίπτερο 8 στο ιδιαίτερα επιτυχημένο θεματικό σαλόνι Cheese n’ Wine, μέσα από 10 ωριαίες εκδηλώσεις, παρουσιάζονται από εξειδικευμένο προσωπικό, διαφορετικές ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων, αναδεικνύοντας την αξία του pairing με τυροκομικά προϊόντα, αλλά και αλείμματα, ελιές, τουρσιά, μανιτάρια, ξύδι, κρέμες, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, των εκθετών της Detrop Boutique 2020.
Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να συμμετέχουν απαιτείται προκράτηση θέσης στο https://detropboutique.helexpo.gr/el/2020-CHEESE-n-WINE

Η συνεχώς αυξανόμενη κατανάλωση μπίρας παγκοσμίως, η «γέννηση» νέων μικροζυθοποιίων σε όλη την χώρα με εξαιρετικά προϊόντα κατά την τελευταία πενταετία και η ανάγκη για ενημέρωση, εκπαίδευση και ποιοτικότερη κατανάλωση, οδήγησαν τους διοργανωτές στη δημιουργία του θεματικού σαλονιού “Beer & Cold Cuts”. Στο περίπτερο 8 μέσα από 5 προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα γίνεται παρουσίαση διαφορετικών ετικετών με τον κατάλληλο συνδυασμό αλλαντικών, αλλά και συνοδευτικών προϊόντων. Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να συμμετέχουν απαιτείται προκράτηση θέσης στο https://detropboutique.helexpo.gr/el/Delicious-Moments-Beer-Cold-Cuts-Bar