Skip to main content

Η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» αποχαιρετά τη Μαρία Αγαθαγγελίδου

Η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο της δημοτικής του συμβούλου, Μαρία Αγαθαγγελίδου

Η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» αποχαιρετά τη δική της δημοτική σύμβουλο Μαρία Αγαθαγγελίδου και εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για το χαμό της.

Διαβάστε: Έφυγε από τη ζώη η δημοτική σύμβουλος Μαρία Αγαθαγγελίδου

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης «η Μαρία ήταν δίκαιη και δυνατή,  ξεχώριζε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την καλοσύνη της και παρέμεινε αγωνίστρια μέχρι την τελευταία στιγμή. Εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης, Ψυχή και δύναμη για τη δημοτική μας ομάδα,αρχικά με την παράταξη Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη και στη συνέχεια με την παράταξή μας Θεσσαλονίκη Μαζί, η Μαρία ήταν παρούσα στα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην επίλυσή τους, υπερβάλλοντας μάλιστα εαυτόν κατά τη διάρκεια των επίπονων θεραπειών της».

Τέλος η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Μαρία Αγαθαγγελίδου «από τα νεανικά της χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά καθώς πίστευε ότι «όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε έναν κοινωνικά δίκαιο κόσμο και αυτό το «πιστεύω» της υπηρέτησε μέχρι το τέλος».