Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

Το έργο είναι καταχωρημένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου με τίτλο «Κατασκευή Πεζόδρομων του Δήμου».

Στην κατασκευή ή ανακατασκευή τμημάτων πεζοδρομίων – πεζόδρομων προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, για την εξασφάλιση της συνεχούς, ανεμπόδιστης και ασφαλούς κίνησης των πεζών.

Το έργο είναι καταχωρημένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου με τίτλο «Κατασκευή Πεζόδρομων του Δήμου».

Η επικεφαλής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Ασημίνα Παπαδιαμαντή και ο Νικόλαος Καμπράγκος, ενημέρωσαν τον Αντιδήμαρχο Στέφανο Βάρφη και στη συνέχεια το Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, για τις εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και αυτές που είναι σε εξέλιξη

Ήδη, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε τμήματα των πεζόδρομων – πεζοδρομίων της περιοχής της οδού Μαυρομιχάλη, στο Τμήμα της που βρίσκεται προς τη Λεωφόρο Στρατού και τις Εργατικές κατοικίες και μάλιστα πολύ κοντά σε σχολικά συγκροτήματα και παιδικές χαρές.

Επίσης ανακατασκευάζεται τοιχίο δίπλα από το κτίριο της Πρόνοιας Σταυρούπολης, στο γήπεδο μπάσκετ.

«Η δημιουργία νέας υποδομής και η βελτίωση της υφιστάμενης, ελαχιστοποιούν τα προβλήματα πρόσβασης και διακίνησης, συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία  της πόλης μας, παρέχοντας ασφάλεια και προστασία στους κατοίκους και τις περιουσίες τους», επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα έγιναν παρεμβάσεις στα τμήματα πεζόδρομων και πεζοδρομίων :

• Ο πεζόδρομος Εθνικού Στρατού από τη συμβολή της οδού Μελιτέως έως τον πεζόδρομο Θαλή και τμήμα του πεζόδρομου Θαλή της ΔΚ Πολίχνης.

•Το υπόλοιπο τμήμα του πεζόδρομου Γ. Χαλκίδη από τη συμβολή των πεζόδρομων Ίωνος Δραγούμη έως Μελιτέως και συμπλήρωμα του υφιστάμενου πεζόδρομου
Ίωνος Δραγούμη της ΔΚ Πολίχνης.

•Ο πεζόδρομος Γαύδου από τη συμβολή των οδών Κύπρου έως Μαυρομιχάλη.

•Το πεζοδρόμιο από τη συμβολή των οδών Μαυρομιχάλη με Μυτιλήνης έως Μαυρομιχάλη με Έλλης, στη ΔΚ Πολίχνης.

•Ανακατασκευή του δυτικού τοιχίου του Γηπέδου Μπάσκετ στο Ο.Τ. 1012 της οδού Ιασονίδου, στην περιοχή της Πρόνοια στη ΔΚ Σταυρούπολης.

Οι φωτογραφίες των εργασιών είναι από το αρχείο του Μηχανικού Έργου, Νικολάου Καμπράγκου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ