Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
x

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ NBG BUSINESS SEEDS ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τo ΝBG Business Seeds ανέδειξε για ακόμα μία φορά καινοτόμες ιδέες και έργα παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης.

Σημαντική ήταν και φέτος η παρουσία του NBG Business Seeds, του προγράμματος στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας στη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχε στη βράβευση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις startups που συμμετέχουν στο Elevate Greece, διοργάνωσε δίωρη εκδήλωση στο πλαίσιο του Hellexpo Forum, συμμετείχε στο Demo Day του Νext Stage Challenge, ενώ παρουσίασε στην κεντρική σκηνή του περιπτέρου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, τις δράσεις του και την πρωτοβουλία Greek Fintech Hub.

Το NBG Business Seeds είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας. Περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης.

Μια από τις δράσεις του προγράμματος είναι ο Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας, που φέτος κλείνει 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Πρόκειται για τον μακροβιότερο διαγωνισμό καινοτομίας ελληνικού φορέα, στον οποίο έχουν ήδη συμμετάσχει 6.500 άτομα. Η έναρξη του 12ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας ανακοινώθηκε στις 14.7 και οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά έως και 4.10.21, ώρα 15.00.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας (https://www.nbg.gr/el/nbgseeds/competition).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ