Skip to main content

Οι πέντε γραμμές του ΟΑΣΘ που εκτελούνται από σήμερα από τα ΚΤΕΛ

Πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών που εκτελεί το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης δίνονται από το τηλ. 2310 531678.

Άλλες πέντε γραμμές του ΟΑΣΘ από σήμερα εξυπηρετούνται σε πλήρη προγραμματισμό με συνολικά 265 δρομολόγια κάθε μέρα, από τα ΚΤΕΛ Σερρών (οι λεωφορειακές γραμμές 76 Α.Σ. ΙΚΕΑ – Αγγελοχώρι, 77 Ν. Μηχανιώνα (Κερασιά ) – Επανωμή και 79 Α.Σ. ΙΚΕΑ – Αεροδρόμιο) και ΚΤΕΛ Χαλκιδικής (λεωφορειακές γραμμές 87 Θεσσαλονίκη – Βασιλικά και 88 Θεσσαλονίκη – Μεσημέρι).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΣΕΘ, μια μεγάλη προσπάθεια του ΟΣΕΘ και των ΚΤΕΛ με σύμμαχο τον ΟΑΣΘ παίρνει σάρκα και οστά στοχεύοντας στην βελτίωση της παροχής του έργου της αστικής συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης ώστε ο μετακινούμενος να δει καλύτερες μέρες.

«Αν και οι έκτακτες περιστάσεις της επικίνδυνης έξαρσης του κορωνοϊού έχουν δικαιολογημένα καθηλώσει τους πολίτες στα σπίτια, οι γραμμές μας θα λειτουργούν με πλήρη δρομολόγια ακριβώς για να μάθει και ο τελευταίος μετακινούμενος ότι η ανάταξη της συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει να λαμβάνει «σάρκα και οστά» και σε αυτήν θα επιμείνουμε!» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Τόσκας.

Χρήσιμες πληροφορίες για τα δρομολόγια που θα εκτελεί το ΚΤΕΛ Σερρών δίνονται από το τηλ. 2316 020774.

Πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών που εκτελεί το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης δίνονται από το τηλ. 2310 531678, ενώ τα υπόλοιπα ΚΤΕΛ πρόκειται σύντομα να λειτουργήσουν τα δικά τους τηλεφωνικά κέντρα.

ΟΑΣΘ: Από τη Δευτέρα άλλες τρεις γραμμές με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Από τον ΟΑΣΘ ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 διακόπτεται προσωρινά η εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου των λεωφορειακών γραμμών 60 (όλες οι εναλλακτικές διαδρομές), 61 και 67 (όλες οι εναλλακτικές διαδρομές) και ξεκινά η προσωρινή λειτουργία τους από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε.