Skip to main content

Οι επόμενες στάσεις της περιοδείας του Καραμανλή μέχρι τη Δευτέρα

Ο πρώην πρωθυπουργός κλείνει σήμερα την επίσκεψή του στην Α' Θεσσαλονίκης κι από αύριο πηγαίνει Β' Θεσσαλονίκης, Κομοτηνή και Σέρρες

Ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη δυτική Θεσσαλονίκη ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα συνεχίσει τις επισκέψεις του, σε προεκλογικούς ρυθμούς, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης.

Συγκεκριμένα το απόγευμα σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός θα βρίσκεται στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στις 19.30', στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες, κομματικά στελέχη και φίλους του. Θα τον υποδεχτεί ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλλης.

Αύριο στις 10.30' θα βρίσκεται στην πόλη του Λαγκαδά, στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Σταυρό, όπου θα τον υποδεχτεί ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, θα συνοδεύεται από υποψήφιους βουλευτές της Θεσσαλονίκης και θα έχει επαφές με κομματικά στελέχη και πολίτες.

Επίσης, το βράδυ, ο κ. Καραμανλής θα κλείσει με δείπνο την τριήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη (ομιλία Τετάρτης, επισκέψεις Α' Θεσσαλονίκης Πέμπτη, επισκέψεις Β' Θεσσαλονίκης Παρασκευή). Ο πρώην πρωθυπουργός, θα συναντηθεί με την ηγεσία του κομματικού μηχανισμού στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσο Σπηλιόπουλο, και τους προέδρους των τεσσάρων ΝΟΔΕ (Κεντρικού Τομέα, Τάσο Εμμανουηλίδη, Ανατολικού Τομέα, Θοδωρή Μητράκα, Δυτικού Τομέα, Διονύση Μανωλόπουλο και Β' Θεσσαλονίκης, Θωμά Βράνο), με τους οποίους θα έχει ιδιαίτερη συνομιλία για την πορεία του προεκλογικού αγώνα.

Το Σάββατο ο κ. Καραμανλής θα μεταβεί στην Κομοτηνή, προκειμένου να παραστεί στην προεκλογική εκδήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στη Ροδόπη (είχε χάσει την έδρα το 2015, λόγω εκλογικού νόμου, παρότι είχε συγκεντρώσει πολλές ψήφους).

Την Κυριακή ο κ. Καραμανλής θα επισκεφτεί τον νομό Σερρών. Συγκεκριμένα, στις 13.00' θα παραστεί στη βάπτιση της εγγονής του Σάββα Αναστασιάδη, στην Πρώτη Σερρών, ενώ θα παραμείνει στη γενέτειρα των Καραμανλήδων σχεδόν όλη τη μέρα, έχοντας επαφές με τους πολίτες και φίλους του.

Τη Δευτέρα στις Σέρρες θα παραστεί στην εκδήλωση του ξαδέλφου του βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, που έχει ως κεντρικό πυρήνα τα εθνικά θέματα, ενώ θα παρουσιαστεί και το βιβλίο του Νίκου Στέφου, «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι», σε μια εκδήλωση στην οποία ομιλητής θα είναι και ο κ. Στυλιανίδης και θα τη συντονίσει η κ. Μαριάννα Πυργιώτη.