Skip to main content

Οι πιθανές ημερομηνίες για τους αγώνες του Κυπέλλου

Πιθανότατα το ΑΕΚ-Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά στο Περιστέρι, δηλαδή τη Μεγάλη Τετάρτη

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, έπειτα από τη συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα σε κυβέρνηση, ΕΠΟ και FIFA-UEFA, αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα του δεύτερο ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, τα δυο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρομήτου, αλλά και για τον τελικό της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τις ημερομηνίες που μένουν ανοιχτές πιθανότατα το ΑΕΚ-Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά στο Περιστέρι, δηλαδή τη Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου.

Την ίδια ημέρα αναμένεται να γίνει και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλάξει απόφαση και αποφασίσει να κατέβει στο Φάληρο, ώστε να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Όσο για τον τελικό του Κυπέλλου, πάει μάλλον για το Σάββατο 7 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και θα γίνει με ξένο διαιτητή, όπως θέλει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κάτι που βρίσκει σύμφωνη και την Παγκόσμια Ομοσπονδία που το είχε προτείνει η ίδια ως μια λύση για την επανέναρξη του θεσμού.

Υπενθυμίζεται ότι τα πλέι οφ του πρωταθλήματος πρόκειται να ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου.