Skip to main content

Appo: Η πλατφόρμα που στηρίζει οικονομικά κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

Το Appo, δημιούργημα μιας τεχνολογικής startup με μότο το «ραντεβού με την ομορφιά», είναι η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα online ραντεβού.

Η πανδημία και τα lockdown οδήγησαν σε επίσπευση της ψηφιοποίησης σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας. Δημιούργησαν μεγάλες προκλήσεις και για επιχειρήσεις όπως τα κομμωτήρια, τα barber shops, τα κέντρα αισθητικής και περιποίησης νυχιών. Η παύση λειτουργίας τους για μεγάλα διαστήματα, η αυστηρή τήρηση και οργάνωση των ραντεβού και η τεράστια ζήτηση που προέκυπτε, έκανε την ανάγκη χρήση της τεχνολογίας επιτακτική.

Είχαμε μάθει να κλείνουμε εισιτήρια και ξενοδοχεία ηλεκτρονικά, να καλούμε ταξί και να παραγγέλνουμε φαγητό από εφαρμογές. Τα ραντεβού σε υπηρεσίες ομορφιάς όμως παρέμεναν σε συντριπτικό ποσοστό να γίνονται είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης στη ρεσεψιόν των επιχειρήσεων. Η ομάδα του Appo, μιας τεχνολογικής startup με μότο το «ραντεβού με την ομορφιά», είναι αποφασισμένη αυτό να το αλλάξει, να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη από την αρχή και να κάνει τη δουλειά των επαγγελματιών πολύ ευκολότερη και πιο αποδοτική.

Το Appo, η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα online ραντεβού και διαχείρισης για υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, αποφάσισε να στηρίξει τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του που δοκιμάζονται με έναν πρωτότυπο τρόπο, προσφέροντας μέρος του διαφημιστικού προϋπολογισμού του απευθείας σε αυτές, αντί των social media και των μηχανών αναζήτησης. Έτσι βρίσκεται δίπλα τους στην επαναλειτουργία τους, έμπρακτα.

Με το RESTART, ένα πρόγραμμα υποστήριξης των συνεργαζόμενων κομμωτηρίων, barber shop, κέντρων αισθητικής και περιποίησης νυχιών προσφέρει:

- Δωρεάν χρήση της πλατφόρμας για ένα χρόνο
- Δωρεάν προβολή σε διαφημιστικές καμπάνιες
- Webinars και εκπαίδευση από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Ανταμοιβή 1 ευρώ για κάθε επιβεβαιωμένο online ραντεβού που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100 ευρώ τον μήνα για κάθε επιχείρηση

Τι είναι το Appo

Πρόκειται για μια προηγμένη τεχνολογική λύση που αυτοματοποιεί τη διαδικασία των ραντεβού ώστε να δώσει σε ταλαντούχους επαγγελματίες ισχυρά εργαλεία για να εξελίξουν τις επιχειρήσεις τους.

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα με την οποία μια επιχείρηση μέσω του προφίλ της μπορεί να προβάλει τις υπηρεσίες της , να δέχεται online ραντεβού, να διαχειρίζεται ηλεκτρονικά την ατζέντα της για κάθε μέλος του προσωπικού της, να έχει στατιστικά για την απόδοση και τα οικονομικά της και να τηρεί το πελατολόγιο της. Δεν απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού και η πρόσβαση είναι δυνατή από κάθε συσκευή.

Μόνο στο Appo, κάθε ραντεβού περνά υποχρεωτικά από έγκριση, διασφαλίζοντας τόσο την ίδια την επιχείρηση όσο και τον πελάτη.

Εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα ηλεκτρονικά ραντεβού. Και όλα αυτά, δωρεάν.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο appo.gr