Skip to main content

Η ποδοσφαιρική Λάρισα αποσύρει το Νο24 στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ

Η απώλεια του Kobe Bryant είναι αδύνατον να αφήσει την οικογένεια της ΑΕΛ, η οποία δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αδιάφορη, αναφέρει η ΑΕΛ

Να αποσύρει για πάντα τη φανέλα με το νούμερο «24», αριθμό που φορούσε στους Λος Άντζελες Λέικερς ο Κόμπι Μπράιαντ, αποφάσισε η ΑΕΛ.

«Θέλουμε να είμαστε η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο που θα καταργήσει από τις φανέλες της τον αριθμό 24 όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η θεσσαλική ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Λάρισα:

«Η ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ KOBE BRYANT

(ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 24)

Ο Αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις σε αθλήματα και η απώλεια αυτού του τεράστιου Αθλητού αλλά το κυριότερο τεράστιου Ανθρώπου του Kobe Bryant είναι αδύνατον να αφήσει την οικογένεια της ΑΕΛ, η οποία δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αδιάφορη.

Θέλουμε να είμαστε η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο που θα καταργήσει από τις φανέλες της τον αριθμό 24 όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές μας.

Από σήμερα στην μνήμη του Kobe Bryant και της άτυχης κορούλας του, το 24 θα ανήκει μόνο στον Kobe Bryant και γι’ αυτό το λόγο από σήμερα θα αναγράψουμε τον αριθμό 24 σε τρείς επίσημες φανέλες μας με το όνομα του και αυτές οι φανέλες κάθε χρόνο θα τυπώνονται και θα παραδίδονται σε όλες τις μπασκετικές ομάδες της Λάρισας (Α-Β-Γ Εθνικής κατηγορίας) για να τις χρησιμοποιούν ως βραβεία των νεαρών αθλητών των ακαδημιών τους.

Η πρώτη εμφάνιση θα τυπωθεί σήμερα και θα ανέβει στο site της ομάδας και θα παραδοθεί μετά από κλήρωση σε ένα από τα παιδιά των ακαδημιών της ΑΕΛ που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές μας στους αγώνες στο AEL FC ARENA σε επίσημη παράδοση που θα γίνει πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 15/2/2020».